• Bij Kinderfysiotherapie IJsselstein staat het kind centraal

Kinderfysiotherapie IJsselstein

Professionele en creatieve behandeling met alle aandacht voor uw kind

Afspraak maken

Kinderfysiotherapie

een vak apart!

Als kinderfysiotherapeut kijken wij naar het motorisch functioneren van kinderen van 0 tot 18 jaar. In onze praktijk behandelen we baby’s, peuters, basisschoolkinderen en pubers. Een kind is nog volop in ontwikkeling en dat maakt onze behandeling tot een serieus specialisme. Natuurlijk ligt onze focus op de lichamelijke klachten van uw kind, maar we hebben ook aandacht voor emotionele, sociale en opvoedkundige factoren die een rol kunnen spelen.

Meer over ons Kinderfysiotherapie en uw kind

Creatief omgaan met

oefenmateriaal

Met een open visie proberen we een totaalbeeld van uw kind te krijgen. Dat is belangrijk om de exacte oorzaak van een klacht te achterhalen. Onze behandelwijze stemmen we af op de specifieke behoeften van uw kind. Door creatief om te gaan met het oefenmateriaal halen wij het beste uit uw kind. Of het nu gaat om de fijne motoriek, grove motoriek of een sportblessure, door te oefenen leert uw kind zijn of haar lichaam beter kennen.

Werkwijze

Anoek vertelt

"Met expertise en enthousiasme"

‘Het werken met kinderen biedt veel diversiteit, want elk kind maakt een persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling door. Als kinderfysiotherapeut hebben wij meer tijd voor onze behandeling dan de algemene fysiotherapeut. Met expertise en enthousiasme zoeken we altijd naar de beste manier om uw kind te helpen.’

Maak kennis