Klanten aan het woord

Kind en Puber

  • Heeft uw kind een slordig handschrift?
  • Ervaart uw kind pijn in de handen bij het schrijven?
  • Houdt uw kind de pen op een vreemde manier vast?
  • Beweegt uw kind zich houterig?
  • Is uw kind na inspanning snel vermoeid?
  • Heeft uw kind last van (terugkerende) blessures?

Invloed van bewegingsproblemen

Kinderen kunnen motorisch wat onhandig zijn, zich houterig bewegen of vaker hun evenwicht verliezen. Bewegingsproblemen kunnen veel invloed hebben op het welbevinden van uw kind. Zegt uw gevoel dat er iets mis is? Dan mag u ons de situatie altijd voorleggen. Wij erkennen het belang van tijdige signalering en vinden geen vraag gek of vervelend.

Schrijven zonder pijn is ons uitgangspunt

Als leren schrijven bij uw kind wat langer duurt, is er misschien een motorische oorzaak. Dat is niet direct een probleem, maar het kan na verloop van tijd wel zorgen voor pijn bij het schrijven. Wij gebruiken speciale testen om de motoriek van het schrijven te controleren. Wanneer de motoriek het probleem is starten wij de behandeling met als doel ‘pijnvrij schrijven in een leesbaar handschrift’.

(Terugkerende) klachten bij sport

De kans op een blessure bij sporten is altijd aanwezig. Als de klachten zich opstapelen, is dat vervelend en heeft dat wellicht een onderliggende oorzaak. Heeft uw kind (herhaaldelijk) last van blessures? Kinderfysiotherapeutisch onderzoek geeft duidelijkheid en helpt toekomstige blessures mogelijk voorkomen.

Zo werken wij Wilt u zich direct aanmelden?