Klanten aan het woord

Maak kennis met Kinderfysiotherapie IJsselstein

Anoek het gezicht van Kinderfysiotherapie IJsselstein

Fysiotherapeut Anoek
Anoek van der Heijden

Bij Kinderfysiotherapie IJsselstein zijn de behandelruimte én de manier van benaderen gericht op kinderen. Wat onze behandeling verder uniek maakt? We kijken naar het totaalbeeld van een kind. We leggen de focus op lichamelijke problematiek, maar we houden daarbij ook rekening met andere factoren in de ontwikkeling van het kind.

De specialisatie Kinderfysiotherapie is een vierjarige post-HBO-opleiding. Als vervolg op de algemene opleiding Fysiotherapie geeft dit ons de officiële registratie tot Kinderfysiotherapeut. In onze eigen praktijk bundelen wij onze krachten. We vullen elkaar aan waar dat nodig is. We durven ons kwetsbaar op te stellen naar ouders, naar kinderen en naar elkaar.

Onze aanpak maakt het verschil

Als kinderfysiotherapeuten maken wij verschil. Elk kind is uniek, en dat geldt ook voor elk behandelingstraject. Daarom werken wij niet met een standaard behandelplan, maar stellen we een passende behandeling op die aansluit bij de behoeften en het vermogen van uw kind.

Onze visie kenmerkt zich door een professionele manier van behandelen, waarbij wij creatief gebruikmaken van oefenmateriaal en daarbij altijd het behandeldoel voor ogen houden. We communiceren tijdens de behandeling met uw kind en stemmen af met u als ouder.

Laat ons ook uw kind helpen